Váljon cége még hatékonyabb csapattá!

Egy modern vállalatvezető hatékonyan kihasználja az informatikai eszközökben rejlő lehetőséget, hogy csapata gyorsabb és hatékonyabb csapatmunkát végezhessen!

Mit tartalmaz a csomag?

Első lépések

Rövid oktatás a jelenlegi eszközökről

Ellátogatunk Önökhöz, és gyakorlati útmutatók segítségével elkalauzoljuk a modern eszközparkban rejlő lehetőségekről.

Biztonság

Tűzfal bevezetés (Stormshield)

A tűzfal beállításával megvédjük cégét a küldő támadásoktól, melyek korábban eddig percenként támadták a céget. Erre a feladatra Európa vezető kiberbiztonsági vállalatának termékét használjuk.
Az Airbus Csoport részeként működő Stormshield elsődleges feladata az európai kiberbiztonság megvalósítása. Katonai minősítésű, NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező tűzfalaink, valamint végpontvédelmi és titkosító rendszereink jelentik az európai választ a kibertér biztonsági kockázataira.

Egy csapattá kovácsoljuk

Csoportmunka bevezetése

Cégre szabottan létrehozzuk a csoportmunkához szükséges rendszereket, és ellátjuk munkatársait a távoli munkavégzés képességével. Most már olyan könnyen kezelhető, vállalati szintű informatikai szolgáltatásokhoz férhet hozzá, mint a nagyvállalati levelezés, a konferenciabeszélgetés, közös naptár funkciók, fájlmegosztás. Mindezt 99,9%-os rendelkezésre állás és magas fokú adatbiztonság mellett érheti el a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásként.

Bárhonnan elérhető

Konferencia

Mostantól nem számít, hogy kollégái bent tartózkodnak-e az irodában, Home Office-ban dolgoznak vagy épp úton vannak. Bárhol és bármikor összegyűlhet a csapat, hogy egy-egy fontos lépést megvitassanak, szinkronban maradjanak. Mi megmutatjuk a „hogyan”-t, Önök pedig már pár napon belül használatba is vehetik az új rendszert.
A tartalmak létrehozására és a döntések meghozatalára csapatban lehetőséget adó felület korlátlan lehetőségeket biztosít. A Microsoft Teams-zel mindent egyetlen megosztott munkaterületen érhet el, ahol cseveghet, értekezleteket tarthat, fájlokat oszthat meg, és üzleti appokat használhat.

Mikor válasszam?
Ha növekednek a vállalkozás igényei, például több telephellyel rendelkeznek. Ha bárhonnan el szeretné érni vállalkozását, és akkor is, ha problémák vannak a levelezéssel, gyakorta nem jönnek meg illetve érkeznek meg a fontos üzleti levelek.
Előnyök:

Mindig elérhető – bárhol, bármikor elérheti dokumentumait, levelezését, naptárját.

Biztonságos – számos folyamatosan frissülő beépített biztonsági szolgáltatással rendelkezik, így adataihoz nem férhetnek hozzá

Költséghatékony – átlagosan 25-30 százalék megtakarítás egy saját adatpark üzemeltetéséhez viszonyítva.

Akik már minket választottak

Kérjen ajánlatot!

Kérdése van? Ne habozzon felkeresni kollégáinkat, akik már alig várják, hogy segíthessenek Önnek! Adja meg elérhetőségét és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!