Adatszivárgás elleni védelem!

Segítünk megvédeni értékes adatait a külső és belső támadásokkal szemben is! Teljeskörű adatlopás és adatszivárgás elleni védelem.
Katonai technika, elérhető áron.

Mit tartalmaz a csomag?

Első lépések

Felmérjük meglévő biztonsági rendszerét

Ellátogatunk Önökhöz, felmérjük a jelenleg meglévő fizikai szervereket és rendszert (beleértve a mostani levelezését is), előkészítjük a Felhőbe költöztetés alapjait, közösen időzítünk, és gondoskodunk a meglévő adatok biztonságáról. Így garantáljuk, hogy a költözés zökkenőmentes legyen.

Belső védelem

Központosított F-Secure víruskereső beállítása

A felmérés után beállítjuk a központi víruskeresőt. Ez egy nagyvállalati antivírus rendszer, mely kiemelkedő gyorsaságával megfelelő védelmet nyújt a cég adatainak.
A heurisztikus keresőmotor és a több víruskereső motor egyidejű alkalmazása szintén ettől a cégtől ered, éppúgy mint az első mobil vírusvédelem megalkotása.

Külső védelem

StormShield tűzfal beállítása

A tűzfal beállításával megvédjük informatikai rendszerét a külső támadásoktól, melyek korábban eddig percenként veszélyeztették a cégét.Erre a feladatra Európa vezető kiberbiztonsági vállalatának termékét használjuk. Az Airbus Csoport részeként működő Stormshield elsődleges feladata az európai kiberbiztonság megvalósítása. Katonai minősítésű, NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező tűzfalaink, valamint végpontvédelmi és titkosító rendszereink jelentik az európai választ a kibertér biztonsági kockázataira.

Biztonság

Adatmentés beállítása

Egy jól megtervezett adatmentéssel szavatolható leginkább a cég információs vagyonának folyamatos védelme. Munkatársaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Legyen szó Felhő alapú mentésről, hogy másolatait biztonságos távolságban tárolja vagy épp virtuális rendszerek teljes körű mentéséről. Részt veszünk a Katasztrófa Védelmi Terv kialakításában vagy aktualizálásában is.
A Microsoft Azure Backup és a Veeam Backup szoftverek kényelmes és költséghatékony titkos fegyverek a Cég- és IT Vezetők kezében. Mi pedig segítünk ezek gyors bevezetésében.

Zavartalan váltás

Észrevétlen átállás

Ezen rendszerek bevezetése szinte észrevétlen lesz a cég számára, a napi működésben így nem kell tartani a fennakadástól, leállástól.

Teljes biztonságban

Elindulhat a modern adatbiztonság

Rövid bemutató után pedig el is indulhat a biztonságos munka, most már jóval modernebb adatvédelem mellett.

Mikor válasszam?
Ha szeretné megelőzni céges adatainak kiszivárgását és biztonságban szeretné tudni bizalmas információit.
Előnyök:

Megszüntetheti a figyelmetlenségből vagy hanyagságból történő adatszivárgásokat, és csökkentheti az adatok szándékos kijuttatásának lehetőségeit.

Adatokat gyűjthet a tilosban járó alkalmazottakról.

Feltárhatja a hiányosságokat a bizalmas adatok kezelésének jelenlegi folyamataiban.

Mérsékelheti a bizalmas adatok kiszivárogtatása miatti adatvesztéseket.

Akik már minket választottak

Kérjen ajánlatot!

Kérdése van? Ne habozzon felkeresni kollégáinkat, akik már alig várják, hogy segíthessenek Önnek! Adja meg elérhetőségét és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!