Váljon cége még hatékonyabb csapattá!

Egy modern vállalatvezető hatékonyan kihasználja az informatikai eszközökben rejlő lehetőséget, hogy csapata gyorsabb és hatékonyabb csapatmunkát végezhessen!

Mit tartalmaz a csomag?

Első lépések

Rövid oktatás a jelenlegi eszközökről

Ellátogatunk Önökhöz, és gyakorlati útmutatók segítségével elkalauzoljuk a modern eszközparkban rejlő lehetőségekről.

Biztonság

Tűzfal bevezetés (Stormshield)

A tűzfal beállításával megvédjük cégét a küldő támadásoktól, melyek korábban eddig percenként támadták a céget. Erre a feladatra Európa vezető kiberbiztonsági vállalatának termékét használjuk.
Az Airbus Csoport részeként működő Stormshield elsődleges feladata az európai kiberbiztonság megvalósítása. Katonai minősítésű, NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező tűzfalaink, valamint végpontvédelmi és titkosító rendszereink jelentik az európai választ a kibertér biztonsági kockázataira.

Egy csapattá kovácsoljuk

Csoportmunka bevezetése

Cégre szabottan létrehozzuk a csoportmunkához szükséges rendszereket, és ellátjuk munkatársait a távoli munkavégzés képességével. Most már olyan könnyen kezelhető, vállalati szintű informatikai szolgáltatásokhoz férhet hozzá, mint a nagyvállalati levelezés, a konferenciabeszélgetés, közös naptár funkciók, fájlmegosztás. Mindezt 99,9%-os rendelkezésre állás és magas fokú adatbiztonság mellett érheti el a legjobb ár-érték arányú szolgáltatásként.

Bárhonnan elérhető

Konferencia

Mostantól nem számít, hogy kollégái bent tartózkodnak-e az irodában, Home Office-ban dolgoznak vagy épp úton vannak. Bárhol és bármikor összegyűlhet a csapat, hogy egy-egy fontos lépést megvitassanak, szinkronban maradjanak. Mi megmutatjuk a „hogyan”-t, Önök pedig már pár napon belül használatba is vehetik az új rendszert.
A tartalmak létrehozására és a döntések meghozatalára csapatban lehetőséget adó felület korlátlan lehetőségeket biztosít. A Microsoft Teams-zel mindent egyetlen megosztott munkaterületen érhet el, ahol cseveghet, értekezleteket tarthat, fájlokat oszthat meg, és üzleti appokat használhat.

Mikor válasszam?
Ha növekednek a vállalkozás igényei, például több telephellyel rendelkeznek. Ha bárhonnan el szeretné érni vállalkozását, és akkor is, ha problémák vannak a levelezéssel, gyakorta nem jönnek meg illetve érkeznek meg a fontos üzleti levelek.
Előnyök:

Mindig elérhető – bárhol, bármikor elérheti dokumentumait, levelezését, naptárját.

Biztonságos – számos folyamatosan frissülő beépített biztonsági szolgáltatással rendelkezik, így adataihoz nem férhetnek hozzá

Költséghatékony – átlagosan 25-30 százalék megtakarítás egy saját adatpark üzemeltetéséhez viszonyítva.

Akik már minket választottak

Kérjen ajánlatot!

Miben segíthetünk?

Adja meg telefonszámát és mi felhívjuk Önt a megjelölt témával kapcsolatban!

Felhő megoldásokAdatbiztonságCsoportmunka megoldásokÜzemeltetés

Kérdése van? Ne habozzon felkeresni kollégáinkat, akik már alig várják, hogy segíthessenek Önnek! Adja meg elérhetőségét és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!