Adatszivárgás elleni védelem!

Segítünk megvédeni értékes adatait a külső és belső támadásokkal szemben is! Teljeskörű adatlopás és adatszivárgás elleni védelem.
Katonai technika, elérhető áron.

Mit tartalmaz a csomag?

Első lépések

Felmérjük meglévő biztonsági rendszerét

Ellátogatunk Önökhöz, felmérjük a jelenleg meglévő fizikai szervereket és rendszert (beleértve a mostani levelezését is), előkészítjük a Felhőbe költöztetés alapjait, közösen időzítünk, és gondoskodunk a meglévő adatok biztonságáról. Így garantáljuk, hogy a költözés zökkenőmentes legyen.

Belső védelem

Központosított F-Secure víruskereső beállítása

A felmérés után beállítjuk a központi víruskeresőt. Ez egy nagyvállalati antivírus rendszer, mely kiemelkedő gyorsaságával megfelelő védelmet nyújt a cég adatainak.
A heurisztikus keresőmotor és a több víruskereső motor egyidejű alkalmazása szintén ettől a cégtől ered, éppúgy mint az első mobil vírusvédelem megalkotása.

Külső védelem

StormShield tűzfal beállítása

A tűzfal beállításával megvédjük informatikai rendszerét a külső támadásoktól, melyek korábban eddig percenként veszélyeztették a cégét.Erre a feladatra Európa vezető kiberbiztonsági vállalatának termékét használjuk. Az Airbus Csoport részeként működő Stormshield elsődleges feladata az európai kiberbiztonság megvalósítása. Katonai minősítésű, NATO, EU és EAL4+ tanúsítványokkal rendelkező tűzfalaink, valamint végpontvédelmi és titkosító rendszereink jelentik az európai választ a kibertér biztonsági kockázataira.

Biztonság

Adatmentés beállítása

Egy jól megtervezett adatmentéssel szavatolható leginkább a cég információs vagyonának folyamatos védelme. Munkatársaink segítenek Önnek a legmegfelelőbb megoldás kiválasztásában. Legyen szó Felhő alapú mentésről, hogy másolatait biztonságos távolságban tárolja vagy épp virtuális rendszerek teljes körű mentéséről. Részt veszünk a Katasztrófa Védelmi Terv kialakításában vagy aktualizálásában is.
A Microsoft Azure Backup és a Veeam Backup szoftverek kényelmes és költséghatékony titkos fegyverek a Cég- és IT Vezetők kezében. Mi pedig segítünk ezek gyors bevezetésében.

Zavartalan váltás

Észrevétlen átállás

Ezen rendszerek bevezetése szinte észrevétlen lesz a cég számára, a napi működésben így nem kell tartani a fennakadástól, leállástól.

Teljes biztonságban

Elindulhat a modern adatbiztonság

Rövid bemutató után pedig el is indulhat a biztonságos munka, most már jóval modernebb adatvédelem mellett.

Mikor válasszam?
Ha szeretné megelőzni céges adatainak kiszivárgását és biztonságban szeretné tudni bizalmas információit.
Előnyök:

Megszüntetheti a figyelmetlenségből vagy hanyagságból történő adatszivárgásokat, és csökkentheti az adatok szándékos kijuttatásának lehetőségeit.

Adatokat gyűjthet a tilosban járó alkalmazottakról.

Feltárhatja a hiányosságokat a bizalmas adatok kezelésének jelenlegi folyamataiban.

Mérsékelheti a bizalmas adatok kiszivárogtatása miatti adatvesztéseket.

Akik már minket választottak

Kérjen ajánlatot!

Miben segíthetünk?

Adja meg telefonszámát és mi felhívjuk Önt a megjelölt témával kapcsolatban!

Felhő megoldásokAdatbiztonságCsoportmunka megoldásokÜzemeltetés

Kérdése van? Ne habozzon felkeresni kollégáinkat, akik már alig várják, hogy segíthessenek Önnek! Adja meg elérhetőségét és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!